Лучшие авто Чикагского автосалона 2020 года

Величезне розмаїття автомобілів говорить про розміри і масштаби автосалону Чикаго 2020. Ось вісім моделей, які виділяються цього року.

Honda Civic Type R 2020

Civic Type R 2020 значно модернізована. Хоча це може бути помітно не одразу. Так як єдина зовнішня зміна - більший отвір радіаторної решітки, що забезпечує чудове охолодження двигуна. Під кузовом знаходиться набір модернізованих амортизаторів для покращеної їзди, переглянуті задні сайлентблоки для полегшення зчеплення та деякі налаштування передньої підвіски для кращого відчуття кермового керування. Новий конструктор із двох частин гальмівного ротора об'єднаний з новою специфікацією гальмівних колодок. Це необхідно для зменшення вицвітання та покращення високошвидкісного гальмування. Модернізація інтер'єру включає нове рульове колесо, обтягнуте алькантарою. Інформація про ціни та додаткові деталі будуть доступні, коли автомобіль надійде у продаж.

Jaguar F-Type 2021 

З усіх моделей Jaguar F-Type представляє найсучаснішу інтерпретацію культових спортивних автомобілів. Оновлений автомобіль має збільшену решітку радіатора, більш тонкі фари та змінені передній та задній бампер. Базова модель F-Type P300 має чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 296 к.с. і заднім приводом коштує 61600 доларів. Конвертований варіант – 64 700 доларів. Модель First Edition P300 зі спеціальними накладками доступна у чорному, сірому чи білому кольорі. Вона коштуватиме 73 100 доларів. А кабріолет – 75 400 доларів.

F-Type R-Dynamic пропонує 380-сильний 3,0-літровий V6 із наддувом. Крім того, повний привід, регулювання крутного моменту на основі гальма та диференціал підвищеного тертя. Вартість даного купе – 81 800 доларів, а за кабріолет – 75 400 доларів. F-Type R оснащений 575-літровим V8 об'ємом 575 л. з наддувом. Ціна починається від 103200 доларів для купе і 105900 доларів для кабріолету. Автомобіль буде розганятися від 0 до 96 км на годину за 3,5 секунд до максимальної швидкості 300 км на годину.

 

Бажаєте машину з Америки? Залишайте заявку та наші менеджери допоможуть знайти авто вашої мрії!

Оставляйте заявку и мы подберем авто под ваш бюджет и запрос

Genesis GV80 2021

Новий GV80 відзначає свій вихід у сегмент повнорозмірних розкішних позашляховиків.

Він призначений для боротьби з BMW X5, Lexus RX та Mercedes-Benz GLE. Задньопривідний або повнопривідний GV80 пропонується з вибором з 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом або 3,5-літрового V6 з турбонаддувом, кожен у парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. GV80 відрізняється знайомим стилем бренду всередині та зовні і, як очікується, з'явиться у виставкових залах влітку. Очікується, що GV80 коштуватиме 50 000 доларів, а топові моделі – за 70 000 доларів.

 

 

 

Jeep Gladiator Mojave 2020

Автомобіль Desert Rated розроблений для боротьби з сильною спекою, грубим піском, пухким гравієм та інвазивним пилом, які супроводжують пересічену місцевість. Новий Гладіатор оснащений усім необхідним обладнанням для швидкісної подорожі пустелею. Устаткування для прання, 2,5-дюймові внутрішні амортизатори FOX із зовнішніми резервуарами, посилена рама, міцніші осі, стандартні 33-дюймові всюдихідні шини та багато іншого. При сходженні на круті піщані дюни точне кермо дозволяє впевнено переміщатися по місцевості.

 

 

Mercedes Weekender Pop-Up Camper

Він обладнаний компанією Driverge Vehicle Innovations у співпраці з Peace Vans, одним із найбільших у країні класичних магазинів для кемперів. Поп-топ забезпечує спальне горище на двох, а задня лава складається у додаткове місце. Передні сидіння повертаються на 180 градусів для полегшення розмови. Доступні численні варіанти, у тому числі протимоскітні сітки, тент, сонячні батареї, а для гурманів, що подорожують, - висувна кухня, встановлена ​​ззаду.

Хоча ціни поки що недоступні, варто очікувати, що Weekender коштуватиме від 35 000 доларів США.

Оставляйте заявку и мы подберем авто под ваш бюджет и запрос

 

Jeep Wrangler JPP 20 2020

Представлені у широкому асортименті вироби з підрозділу Jeep Performance Parts (JPP), сталеві дверні отвори JPP та рейки з каменю, передній бампер та водонепроникна лебідка JPP Rubicon є головними нововведеннями.

Із силових установок замовникам доведеться вибирати один із трьох варіантів. Асортимент включає 2,0-літровий турбодвигун потужністю 270 к.с., 3,6-літровий V6 потужністю 285 к.с. або 3,0-літровий турбодизель V6 потужністю 260 л. Необхідно вибрати і колір кузова, але тут лише два варіанти: Ocean Blue або White.

Ціноутворення в даний час недоступне, але дилери почнуть приймати замовлення у другому кварталі, а транспортні засоби мають прибути до дилерських центрів протягом літа.

 

 

Chrysler Pacifica 2021

Крайслер винайшов сегмент мінівенів та відновив своє панування з появою Pacifica 2017 року. Тепер цей успіх перекладається на Pacifica 2021. Мінівен Chrysler вперше має повний привід. Плюс, є нове верхнє оздоблення: видання Pinnacle. Авто має нові елементи освітлення спереду та ззаду та нову решітку. Крім того, нова, швидше інформаційно-розважальна система Uconnect 5 є стандартною.

Pinnacle пропонує шкіряні сидіння Nappa для всіх трьох рядів. Крім цього, він має нову вбудовану консоль та багато іншого. Гібрид Pacifica теж повертається, цього разу як оздоблення, а не як окрема модель.

 

 

Ford GT Liquid Carbon

Ford надає GT нового вигляду - Liquid Carbon. Відмовившись від фарби, він показує кузов GT з вуглецевого волокна. Крім цього, автомобіль отримує карбонові колеса.

Процес створення версії Ford GT Liquid Carbon триває три тижні довше, ніж звичайного GT. Причому це не через необхідність використання якихось спеціальних смол чи спеціальних матеріалів. Суть полягає в тому, щоб правильно підібрати плетіння карбонового волокна для створення симетричної картини кузова.

Ford також збільшив потужність двоциліндрового 3,5-літрового EcoBoost V-6 до 660 л. Вже є повний перелік схвалених покупців GT.

Також у каталозі нашого сайту є й інші авто з США під замовлення 2020 року.

Оставляйте заявку и мы подберем авто под ваш бюджет и запрос

Ответы на вопросы

Опасно ли покупать б/у авто заграницей?

Мы понимаем ваши опасения и стремимся обеспечить вас максимальным комфортом и уверенностью в процессе покупки автомобиля. Для вашего спокойствия мы предоставляем следующие гарантии и меры. Менеджеры компании проводят более 8 этапов тщательной проверки автомобиля. В том числе и видео отчет до покупки. Это позволит узнать, был ли автомобиль участником ДТП, количество владельцев, историю его обслуживания, надежность продавца и т.д. Все данные об автомобиле предоставляются клиенту и, лишь после его одобрения, менеджер приступает к процессу торгов.

Что включает в себя понятие "авто под ключ"?

Для вас, мы готовы сделать покупку авто заграницей легкой и надежной. Предлагаем вам полный спектр услуг, включая подбор авто, оформление документов, транспортировку и растаможку. Выбирайте с нашей помощью лучшее среди новых и б/у автомобилей. Также мы можем помочь восстановить и отремонтировать привезенное авто.

Почему выгоднее брать авто заграницей?

Вы экономите в среднем от 5000 долларов. Эксклюзивные модели и комплектации. Прозрачная история эксплуатации авто. С нашей помощью вы получаете авто мечты в кратчайшие сроки и с максимальной выгодой. 

Предоставляет ли компания гарантии?

Мы с вами заключаем договор, в котором прописаны все условия, сроки, этапы и оплаты. После подписания договора, условия не меняются. Мы информируем вас о каждом этапе перевозки вашего авто, предоставляем видео отчеты. Все платежи производятся поэтапно и отправляются на расчетный счет, указанный в договоре. 

Как начать с нами работать?

Оставьте ваши контакты, и мы свяжется с вами в течении 15 минут. Далее подберем с вами авто, проведем его полную проверку, заключим договор и выкупим ваше идеально авто. Привезем его и растаможим. Подарим подарок когда вы будете забирать авто у нас. Работать с нами комфортно и максимально эффективно для вашего бюджета. 

Скільки часу займає доставка авто з Кореї?
Доставка автомобіля складається с наступним складових: підготовка експортних документів  та бронювання місця на судні ( від 2 тижнів) ,  наземне транспортування авто по Кореї до порту відправлення ( до 3 днів) ,  транспортування морем до порту Європи ( від 60 днів) , доставка з порту Європи до України ( до 10 днів).
Разом доставка займає від 2,5 місяців.
Куди прибуває авто , якщо порти України зачинені?
Наразі порти України не приймають вантажі , тому всі автомобілі наших клієнтів прибувають до порту Констанція ( Румунія) . Оминаючи затримки в чергах на кордоні,  Ваш автомобіль  приїде швидко та без затримок.
Як почати співпрацю?
Після виявлення Ваших побажань  менеджер надсилає Вам у месенджери декілька варіантів авто за яким Ви звернулись. 
Перед початком співпраці ми підписуємо з Вами угоду на підбір автомобіля та просимо Вас внести  зворотній авансовий платіж у національній валюті еквівалентний 500$.
Після уточнення та перевірки , вибраного клієнтом авто – бронюємо його та купуємо в Кореї.
Для чого потрібен авансовий платіж?
Після підписання договору на підбір авто наша компанія просить Вас внести зворотній авансовий платіж у розмірі 500$, який до моменту бронювання авто повертається у повному обсязі. Для чого він потрібен? Ринок Кореї користується величезним попитом не тільки в Україні, а й у всьому світі. Найкращі автомобілі дуже швидко «розбирають» з майданчиків та аукціонів.  Авансовий платіж береться для того, щоб своєчасно забронювати автомобіль і залишитись з найкращою пропозицією.
Які дизельні автомобілі з Кореї можете порадити?
Ринок Південної Кореї дуже насичений автомобілями на дизельному паливі.
Найпопулярніші автомобілі серед наших клієнтів:
Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe, Renaut ( Samsung) Koleos ( QM6) , Hyundai Palisade, KIA Carnival , KIA Sorento , BMW 5-series, Mercedes-Benz GLE, Audi A6, Audi Q7, Volvo XC60, Volvo XC90, Land Rover Discovery та інші.
Наш менеджер підбере для Вас найкращий варіант автомобілю під Ваші побажання.
Які електроавто вигідно можна привезти з Кореї?
Найпопулярнішими електричних авто з Кореї серед наших клієнтів  є : Hyundai Ioniq 5, KIA EV6, Hyundai Kona, KIA Niro, Hyundai Ioniq 6, KIA EV9, Chevrolet Bolt.
Також майданчики Кореї насичені імпортними автомобілями , такі як
Mercedes EQC, BMW IX , Audi E-Tron, Tesla Model S та інші.
Найбільша перевага електромобілів з Кореї, що їх порти зарядки ідентичні з європейськими, тому Ви без жодних перехідників зможете зарядити авто швидко у будь-якій ситуації.


 
Навіщо купляти Hyundai , KIA , якщо їх можна придбати у офіціалів в Україні?
Так, дійсно у офіціальних дилерів представлена широка лінійка корейських автомобілів на ринку України, але вони мають відмінності від корейських.
Наприклад, в Кореї дуже «багаті» комплектації. По тій ціні, що у офіціалів Ви придбаєте максимальну комплектацію, в Кореї буде базова.  А те що в корейський топовій комплектацій навіть неможливо уявити…
Модифікація двигунів , наприклад, 
Hyundai Tucson в Україні пропонують лише на бензиновому 2.0 л двигуні, або гібридному 1.6 л , де в Кореї ви зможете вибрати : 1,6 турбо бензин, 2.0 дизель, 1.6 гібрид.
Також в Кореї багато автомобілів, які мають заводське ГБО , яке дуже економічне в експлуатації.

Получите подборку лучших авто под Ваш бюджет

Укажите ваш телефон и наш менеджер свяжется с вами